Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez nem SteveG partija lett, hanem Ibráé

svédország anglia felkészülési mérkőzésIsmét azoknak lehet igaza, akik úgy gondolják, hogy a barátságos válogatott meccseknek nem sok értelme van.

Lehet, hogy igazukban, bár biztos nem a svédek szerint. Nekik lett egy új stadionjuk, és egy piedesztálra emelt nemzeti hősük. Az angoloknak? Lett egy századosa!

 0
Tovább

Ünnepi hét

anglia san marino videó vb-selejtező összefoglaló st george's park

A múlt hét az ünneplés hete volt az angol focinak.

Kellő pompával, királyi szintű jelenléttel, átadták a szuper, minden igényt kielégítő új nemzeti edzőközpontot, aztán a válogatott, nyolcvanötezer ember előtt elpicsázta San Marinót.

 0
Tovább

Nem vitte el a víz

vb-selejtező anglia összefoglaló lengyelországNem mosta el a meccset a víz, pedig lehet, jobb lett volna.

Mint ismert, az eredeti időpontban nem lehetett megtartani a Lengyelország-Anglia világbajnoki selejtező meccset, hanem csak egy nappal később, délután került sor az összecsapásra. Pedig lehet, jobb lett volna tovább elhúzni.

 0
Tovább

Kerethirdetés a metrón 

anglia hírek keretMa kiderült kik szerepelnek Roy Hodgson keretében, a San Marino és a Lengyelország elleni vb-selejtező meccsekre készülve. Egy korszakot lezárva, John Terry és Rio Ferdinand nélkül folytatódik az élet..

 0
Tovább

Kín

anglia ukrajna összefoglaló vb-selejtezőKínlódott Anglia az ukránok elleni meccsen. Nem jöttek be a húzások, ötlet nem volt túl sok, voltak kapufák, meg nem adott gól, néhány jó csere, kiállított csapatkapitány, lelkes Ukránok, közel volt a kínos vereség, de a több mint két éves, tizennégy meccs óta tartó veretlenségi széria nem szakadt meg. A Wembleyben, Ukrajna ellen nem szakadhatott meg.

 0
Tovább

Sima kezdet

anglia moldova vb-selejtező összefoglalóMegkezdődött a 2014-es brazíliai világbajnokság európai selejtező szakasza, így Anglia is pályára lépett.

Az első ellenfél Moldova volt, Kisinyovban, ahol a kötelező három pontot nagyon simán sikerült a srácoknak begyűjteni.

 0
Tovább

Indul a vb-selejtező

angliaRoy Hodgson újra keretet hirdetett. Lassan indul a 2014-es világbajnokság selejtezősorozata, az első két ellenfél Moldávia (szeptember 7., Kisinyov) és Ukrajna (szeptember 11., Wembley).

 0
Tovább

Csak a léleknek jó

anglia olaszország összefoglaló felkészülési mérkőzésCsak a játékosok lelkének használt, másra nemigen volt jó ez a meccs. Olaszország ellen? Svájcban? Nem a teljes csapattal? Három nappal a Premier League startja előtt. Kinek, minek volt ez jó?

Bár mondjunk, Defoe gólja miatt már megérte lezavarni ezt a meccset.

 0
Tovább

Battle for Britain

dél korea olimpia összefoglalóTörténelmi időket idézett ez a pár hét a londoni olimpián, újjáéledt Nagy-Britannia labdarúgó válogatottja.

Igaz, hogy csak angol-walesi tagokból állt a csapat, de az első meccseken tapasztalt nézőtéri közöny után a közönség is egyre inkább melléjük állt, mert azt látták, ha nem is játszanak igazán jól, ezek a srácok nagyon akarnak. Nem volt jó ez a gárda, de mire kezdett csapattá formálódni, már vég is lett. Érdekes volt így, ilyen mezben látni őket.

 0
Tovább

Nyolc között a britek

nagy-britannia uruguay olimpia összefoglalóNos, úgy alakult az élet, hogy a brit válogatott hasonló teljesítménnyel rukkolt elő, a londoni olimpián, mint az angol nemzeti tizenegy az Európa-bajnokságon. Ki gondolta volna?

Csoportelső Nagy-Britannia, ráadásul veretlenül. Jöhetnek a dél-koreaiak, ha az ázsiaiak megvannak, négy között a csapat!

 0
Tovább

Életjelek!

nagy-britannia egyesült arab emirátusok olimpia összefoglalóVan élet a Földön! Egészen komoly életjeleket produkált végre a brit olimpiai válogatott! A betegség még erősnek tűnik, de már van esély a gyógyulásra.

Nem volt fergeteges a játék, de megvan az első győzelem, Nagy-Britannia-Egyesült Arab Emirátusok 3:1.

 0
Tovább

Ez gyenge, gyerekek!

nagy-britannia szenegál olimpia összefoglalóElkezdődött az olimpia, és bekövetkezett az amit valahol sejtettünk: ez a brit csapat még a csoport leggyengébb tagját sem tudta lebirkózni.

Még semmi sincs veszve, van még hátra két csoportmeccs, de legalább biztosan tudjuk: nem szabad várnunk semmit...

Szenegál ellen indult újra (kezdőcsapatok) az újjáélesztett brit válogatott. Sajna nem egy világverő a gárda ez látszik.

 0
Tovább

Ez még nem csapat

nagy-britannia felkészülési mérkőzés összefoglalóLejátszotta az első meccsét Nagy-Britannia olimpiai válogatottja nagyon hosszú idő után, tegnap Brazília ellen.

Nem látszott mi Pearce taktikája, mi az elképzelés. A meccs után több kérdés lett, mint válasz. Elsőre túl nagy falatnak bizonyultak a brazilok.

 0
Tovább

Jöhet egy újabb nagy torna!

keret nagy-britannia muse olimpiaVége az Eb-nek. Nem csak az érdemi része, hanem a tényleges szakasz is lezárult tegnap, de nem kell sokat várnunk ahhoz, hogy újra egy nagy tornán szurkoljunk Angliának, a briteknek. Igen, jön az olimpia, és Stuart Pearce kihirdette keretét.

 0
Tovább

Kifújt

anglia eb olaszország pontozásVége az Eb-nek.

Lehet mindenben jó és rosszat is találni (alább meg is fogjuk próbálni), de igazából sem szomorkodni, sem bosszankodni nem érdemes (örömködni meg pláne). Tegnap este nem történt semmi különleges, csak az, hogy nem sikerült legyűrni az olaszokat. Semmi több. Anglia jelenleg ennyit tud. Ennyi.

Az Európa-bajnokságnak ezzel vége is, igaz még játszanak három meccset, de kit izgat az már?!

 0
Tovább

Elsők! Értitek?! Elsők!

anglia eb ukrajnaCsoportelső lett Anglia. Tök simán. Akkor is az lett volna, ha Vad II. spori azt csinálja, amiért kiküldték Ukrajnába.

Simán pedig, lesajnálták előre ezt a csapatot, simán pedig két meccsen nem is is játszottak jól. De nem is ezért jöttek, és mégis, ők prezentálták az Eb eddigi legjobb meccsét. Tovább, jöhetnek az olaszok!

 0
Tovább

Életre szóló élmények

anglia beszámoló svédország ebMivel nem nem messze pattog kis hazánktól a labda az Eb keretein belül, így nem egy szerencsésebb hazánk fia is felkerekedett, meghódítani a vadkeletet, hogy saját szemükkel is láthassák kedvenceiket.

Abban a szerencsében volt részem, hogy a blogot élőben tudósíthattam Ukrajnából!

 0
Tovább

Elindult az Eb!

anglia svédország eb pontozásKemény volt, nagyon izgalmas, az Eb eddigi legjobb meccse! Anglia is belekezdett, persze a svédek nem a franciák, de most volt kapuralövés bőven, a labdabirtoklás is rendben volt, sőt, a passzok is megtalálták a társakat.

 0
Tovább

Kezdetek

anglia eb pontozás franciaországTegnap elkezdődött az Eb, végre. Pályára lépett az angol csapat, meg is volt a vezetés. Attól messze voltak a franciák, hogy fűbe harapjanak, bár tíz percig elhittük: lehet itt győzni is. Nem így lett, távolról sem, de úgy hiszem nem lehetünk elégedetlenek a látottakkal, egy pont a nyitómeccsen a legerősebb csoportellenfél ellen, egy meccsel közelebb Rooneyhoz.

 0
Tovább

Túl a barátságon

anglia felkészülési mérkőzés belgium

 0
Tovább

Készen álltok? Igenis kapitány!

anglia gondolatokDehogy-dehogy. Hallottatok már az angol fűmagról? Nem? Pedig már elvetették őket, megvan aki öntözze is. Csak egy valami hiányzik, de az jelenleg nagyon… Minden azon a bizonyos ködös reggelen kezdődött, amikor feltápászkodva az ágyamból egy gőzölgő kakaó mellet belevetettem magam az internet világába. Épphogy kipattant görcsös jobb szemem (bárcsak ne tettem volna), pár kattintás és a az bizonyos világ köszöntött, ami összeszokott dőlni, na, az össze is dőlt: BREAKING NEWS: Már nem John Terry az angol csapat kapitánya.

 0
Tovább

Roy Hodgson a kapitány

hodgsonA mai nappal hivatalossá vált, hogy nem Harry Redknapp hanem Roy Hodgson lett az angol labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya.

 0
Tovább

Nagy-Britannia meze

Bemutatták a nyári olimpiára hosszú idő után visszatérő Nagy-Britannia hivatalos mezét. A tervező Stella McCartney, a modell Jack Rodwell.

 0
Tovább

Felemás hét

anglia u-21 felkészülési mérkőzés videó harry kane u-19 összefoglaló hollandiaFelemás héten van túl az angol labdarúgó válogatottak. A fiatalok hozták a kötelezőt, ellenben a kapitány nélküli felnőtt csapat küzdelmes meccsen 3:2-re kikapott a Wembleyben. A hollandok elleni meccs nem kudarc, de jobb lesz minél hamarabb elfeledni.

 0
Tovább

Az Eb mezek

anglia eb mezAz umbro ma hivatalosan is bemutatta az új szereléseit a The Three Lionsnak, amely a jövő héten a Hollandok elleni felkészülési mérkőzésen, a Wembleyben.

Ilyenek lesznek az Európa-bajnoki mezek.

 0
Tovább

Na, most mi van?

anglia gondolatokNa, akkor merre, és hogyan tovább?

Szerdán lemondott Fabio Capello az angol válogatott szövetségi kapitányi tisztségéről, és elhagyta a Costa Concordia kapítányi hídját az EB-re készülő csapatát...

Ez rögtön felveti a kérdéseket, elegáns volt Capello döntése? Védhető? Jogos? Vagy csak erre várt? Ki fog a helyére állni? Mi lesz a csapattal? Tud, valamit kezdeni az utód negyed év alatt, amíg kezdődik az Európa-bajnokság?

 0
Tovább

Capello lemondott!

capelloAz FA vezetése megerősítette, hogy Fabio Capello a mai nap lemondott az Európa-bajnokságra készülő angol válogatott szövetségi kapitányi posztjáról!

Capello ma találkozott a Labdarúgó Szövetség elnökével David Bernsteinel, és a szövetség többi vezető tisztségviselőjével.

 0
Tovább

Az angol csapat szállása az Eb-n

eb hírekAz év elején már sorra vettük az angol válogatott ellenfeleit az idei lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-Bajnokságon, most pedig megmutatjuk hol is fog edzeni, és megszállni a csapat júniusban, remélhetőleg minél tovább.

 0
Tovább

Capello: John az én kapitányom!

capello terryMint ahogy már pénteken mi is írtunk róla, az angol labdarúgó szövetség (FA) megfosztotta csapatkapitányi tisztégétől John Terryt, a bírósági tárgyalása miatt, amit az állítólagos rasszista megnyilvánulása miatt vár rá.

Most a szövetségi kapitány, Fabio Capello is kifejtette véleményét a kialakult szituációval kapcsolatban.

 0
Tovább

Terry nem kapitány már!

terry

 0
Tovább

Hódít a retró

anglia umbro mezAz angol csapat hivatalos mezszállítója az umbro is meglovagolja a retrólázat, és piacra dobnak (limitált szériában) újra két old school, az angol válogatotthoz köthető felsőt. Az egyik az 1966-os anthem jacket, a másik az 1970-es mez. Az áruk 60 ill. 80 font.

 0
Tovább

Lassan beindul az év

anglia hírek ebA téli idény olyan a válogatottaknak mint a magyar focistáknak, nemigen történik érdekes dolog. A jelentős különbség míg honfitársaink tényleg nem csinálnak semmit, addig a háromoroszlános csapat legjobbjai éppen csúcsra járnak a Premier Leagueben. Sorra vesszük mik a legfontosabb a történések az angol válogatott első félévében. Kisorsolták az Eb ellenfeleket, és megvannak az első felkészülési meccsek időpontjai. Felébredünk egy kicsit téli álmunkból, és körbejárjuk a témát.

 0
Tovább