Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Irány Brazília? Igen!

anglia vb-selejtező videó moldova ukrajnaAnglia is soros világbajnoki selejtezői előtt áll ma a "H" jelzésű csoportban, akár már ma meglehet Brazília.

Még nem dőlt el semmi, mondjuk a franc sem hitte, hogy ennyire fontos lesz az utolsó két meccs is, nem sikerült előbb, hát legalább jut egy kis izgalom is a végére.

 0
Tovább

Kín

anglia ukrajna összefoglaló vb-selejtezőKínlódott Anglia az ukránok elleni meccsen. Nem jöttek be a húzások, ötlet nem volt túl sok, voltak kapufák, meg nem adott gól, néhány jó csere, kiállított csapatkapitány, lelkes Ukránok, közel volt a kínos vereség, de a több mint két éves, tizennégy meccs óta tartó veretlenségi széria nem szakadt meg. A Wembleyben, Ukrajna ellen nem szakadhatott meg.

 0
Tovább

Elsők! Értitek?! Elsők!

anglia eb ukrajnaCsoportelső lett Anglia. Tök simán. Akkor is az lett volna, ha Vad II. spori azt csinálja, amiért kiküldték Ukrajnába.

Simán pedig, lesajnálták előre ezt a csapatot, simán pedig két meccsen nem is is játszottak jól. De nem is ezért jöttek, és mégis, ők prezentálták az Eb eddigi legjobb meccsét. Tovább, jöhetnek az olaszok!

 0
Tovább