Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rashford és a többiek

26 fővel hirdetett keretet Roy Hodgson a felkészülési mérkőzésekre. A három hazai környezetben megvívott barátságos találkozó jó erőpróbaként és kísérletezésként szolgálhat majd, amiből a kapitány a végső 23-as utazókeretet is megalkothatja.

anglia eb keret

 0
Tovább

Nagyító alatt a válogatott kerete

anglia euro 2016 keret eb

Keretet hirdetett Roy Hodgson a felkészülési mérkőzéseket megelőzően, amin ismételten bőven van mit csámcsognunk és természetesen meg is tesszük ezt. Az angolok március végén előbb Berlinben néznek farkasszemet a világbajnok német válogatottal, ezt követően pedig a Manchester City pályáján próbálnak bizonyítani, az EB-ről lemaradó tulipánosok ellen. Lássuk a medvét, azaz az oroszlánokat!

 0
Tovább

Nevek és mezek

mez anglia keret nike

Hodgson kihirdette a jövő szombaton (március 26.) Németországban, és a rá következő kedden (március 29.) a manchesteri Etihadban rendezendő hollandok ellen esedékes felkészülési meccsekre a keretét.

A kerettel együtt napvilágra kerültek az angol csapat Eb-n használt mezei. Az első nike-tól sem voltunk elragadtatva, de ezek... Hajtás után a mezek és a nevek.

 0
Tovább

Kerethirdetés a metrón 

anglia hírek keretMa kiderült kik szerepelnek Roy Hodgson keretében, a San Marino és a Lengyelország elleni vb-selejtező meccsekre készülve. Egy korszakot lezárva, John Terry és Rio Ferdinand nélkül folytatódik az élet..

 0
Tovább
«
12