Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Anglia - Hollandia 1-2

Roy Hodgson alaposan felforgatta a kezdőcsapatot a holland válogatott elleni mérkőzésre. Nem kapott helyet a kezdőben sem Kane, sem Alli, sem Dier, de még Henderson és Clyne is csak a padról figyelte a mérkőzés kezdetét.

A találkozóra végül a Forster - Walker, Smalling, Stones, Rose - Barkley, Drinkwater - Lallana, Vardy, Milner - Sturridge felállással futott neki az angol nemzeti tizenegy.


anglia hollandia felkészülési mérkőzés összefoglaló

 0
Tovább

Németország - Anglia 2-3 

Hogyan is szól a paraszt bácsi elmegy repülőzni vicc? Na, maradjunk annyiban, hogy ezt már mi sem gondoltuk volna. A hajtást követően a meccs részletesebb elemzését olvashatjátok majd. Szép volt fiúk!

németország felkészülési mérkőzés vardy kane alli

 0
Tovább

Nagyító alatt a válogatott kerete

anglia euro 2016 keret eb

Keretet hirdetett Roy Hodgson a felkészülési mérkőzéseket megelőzően, amin ismételten bőven van mit csámcsognunk és természetesen meg is tesszük ezt. Az angolok március végén előbb Berlinben néznek farkasszemet a világbajnok német válogatottal, ezt követően pedig a Manchester City pályáján próbálnak bizonyítani, az EB-ről lemaradó tulipánosok ellen. Lássuk a medvét, azaz az oroszlánokat!

 0
Tovább

Nevek és mezek

mez anglia keret nike

Hodgson kihirdette a jövő szombaton (március 26.) Németországban, és a rá következő kedden (március 29.) a manchesteri Etihadban rendezendő hollandok ellen esedékes felkészülési meccsekre a keretét.

A kerettel együtt napvilágra kerültek az angol csapat Eb-n használt mezei. Az első nike-tól sem voltunk elragadtatva, de ezek... Hajtás után a mezek és a nevek.

 0
Tovább