Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megcsalatva : Anglia - Szlovákia 0:0

Nagyon nehéz mit írni a tegnapi teljesítmények és események láttán. Anglia 1998, 2002, 2004 és 2010 után ismételten nem tudja megnyerni csoportját, ezzel nehéz és igen hátrányos helyzetbe sodorja magát. A tovább mögött megpróbálom összegezni, miként látom az EB folytatását, Hodgson jövőjét és a játékosok teljesítményét.

euro2016 0-0 sturridge hodgson anglia

 0
Tovább

Örök átok - Anglia - Oroszország 1 - 1

Tovább tart a szörnyű átok, hiszen Anglia továbbra sem tudja megnyerni nyitómérkőzését Európa Bajnokságon. Napok óta csak az angol és orosz drukkerekről hallhattunk, akik aktívan csápolják egymást Marseille utcáin, ami a tegnapi napon a stadionban is folytatódott. A korábban kiszivárgott információk szerint nem kellett csalódnunk a kezdő tizenegyben, kimaradt Milner és Vardy is, így előkerült a 4231, amit annyira nem vártunk.

euro2016 hodgson dier

 0
Tovább

Az utazó 23

Igazából nem volt túl sok kételyünk kik lesznek a biztos távozók az eredetileg meghirdetett 26 fős keretből, de végül egy kisebbfajta meglepetés mégis becsúszott Roy Hodgson gépezetébe. A hajtás mögött átnyálazzuk a mezszámokat, a változásokat és azoknak az okait, továbbá kitérünk az elmúlt két barátságos mérkőzésre is.

euro 2016 kane vardy hodgson

 0
Tovább

Roy Hodgson a kapitány

hodgsonA mai nappal hivatalossá vált, hogy nem Harry Redknapp hanem Roy Hodgson lett az angol labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya.

 0
Tovább