Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Osztályzás (Anglia - Uruguay 1:2)

anglia vb uruguay pontozásMost már hivatkozhatok magamra, szóval nem sikerül ezen a vb-n sem tisztességes eredményt elérni, Anglia ismét alul múlta önmagát, a továbbjutásra nagyjából egy lyukas garasnyi esély maradt.

 0
Tovább

Anglia - Olaszország osztályzás

anglia olaszország vb pontozásBorzasztóan bosszantó mérkőzésen vagyunk túl és a fényesebb jövő ígérete nem tudja elnyomni bennem a jelen csalódottságát. A csapat kiesésébe, vereségébe könnyebb beletörődni, amikor nagyon keveset mutat a gárda, ilyen a Németország elleni 2010-es nyolcaddöntő vagy a két évvel ezelőtti kiesés az olaszok ellen. Most viszont egy érdemtelen vereség került a csapat zsákjába. Habár az első félidőt uralták az olaszok, a másodikban a gól kivételével momentuma nem volt az olasz tizenegynek. Ellentétben az angoloknál Rooney ziccere, Barkley betekergése és Baines szabadrúgás okozott nem akármilyen veszélyt, a távoli bombákról nem is beszélve. A félidei 65-35%-os labdabirtoklásból a meccs végére kis híján döntetlen lett, Anglia többet próbálkozott és bátrabb is volt az olaszoknál, 9-2-es szögletarány sajnos meddő fölényt jelentett csupán. Kijárt volna a döntetlen. Osztályozzunk…

 0
Tovább

Kifújt

anglia eb olaszország pontozásVége az Eb-nek.

Lehet mindenben jó és rosszat is találni (alább meg is fogjuk próbálni), de igazából sem szomorkodni, sem bosszankodni nem érdemes (örömködni meg pláne). Tegnap este nem történt semmi különleges, csak az, hogy nem sikerült legyűrni az olaszokat. Semmi több. Anglia jelenleg ennyit tud. Ennyi.

Az Európa-bajnokságnak ezzel vége is, igaz még játszanak három meccset, de kit izgat az már?!

 0
Tovább

Elindult az Eb!

anglia svédország eb pontozásKemény volt, nagyon izgalmas, az Eb eddigi legjobb meccse! Anglia is belekezdett, persze a svédek nem a franciák, de most volt kapuralövés bőven, a labdabirtoklás is rendben volt, sőt, a passzok is megtalálták a társakat.

 0
Tovább
«
12