Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az éjjel véget ért: Anglia - Izland 1:2

Tegnap véget ért egy álom, amely alapvetően is túl messzire lett megálmodva. A nyolc lejátszott nyolcaddöntő legnagyobb meglepetését szolgáltatva sikerült kizúgni Izland ellenében. Értékelés, szidás és jövőbe tekintés a folytatásban.

 0
Tovább

Megcsalatva : Anglia - Szlovákia 0:0

Nagyon nehéz mit írni a tegnapi teljesítmények és események láttán. Anglia 1998, 2002, 2004 és 2010 után ismételten nem tudja megnyerni csoportját, ezzel nehéz és igen hátrányos helyzetbe sodorja magát. A tovább mögött megpróbálom összegezni, miként látom az EB folytatását, Hodgson jövőjét és a játékosok teljesítményét.

euro2016 0-0 sturridge hodgson anglia

 0
Tovább

Csodacserék - Anglia - Wales 2-1  

Először is, megvan, kezdjük itt, megvan a három pont! Anglia a csoport élén, csapatunk harcban áll és ez a legfontosabb most! A többiről mindjárt a hajtás után, még csapkodom a levegőt picit…

euro2016 vardy sturridge wales

 0
Tovább

Örök átok - Anglia - Oroszország 1 - 1

Tovább tart a szörnyű átok, hiszen Anglia továbbra sem tudja megnyerni nyitómérkőzését Európa Bajnokságon. Napok óta csak az angol és orosz drukkerekről hallhattunk, akik aktívan csápolják egymást Marseille utcáin, ami a tegnapi napon a stadionban is folytatódott. A korábban kiszivárgott információk szerint nem kellett csalódnunk a kezdő tizenegyben, kimaradt Milner és Vardy is, így előkerült a 4231, amit annyira nem vártunk.

euro2016 hodgson dier

 0
Tovább

Reklám az egész

anglia reklám videóReklám az egész világ, ezt tudjuk. Szerencsére azért vannak jó reklámok is! Amit mi különösen szeretünk, azokban van egy jó adag kreativitás és persze foci.

Az angol focihoz köthető kedvenc reklámjainkból szedtünk össze egy csokorra valót, valamit kihagytunk?

 0
Tovább

'66

anglia 1966 vb világbajnok videó1966. Eltelt ötven év.

Az angol labdarúgó válogatott eddigi történetének legnagyobb sikerére, az EB kezdete előtt a megnyert hazai rendezésű világbajnokságra emlékszünk meg jó néhány archív kép és remekbe szabott videó segítségével.

 0
Tovább

Az utazó 23

Igazából nem volt túl sok kételyünk kik lesznek a biztos távozók az eredetileg meghirdetett 26 fős keretből, de végül egy kisebbfajta meglepetés mégis becsúszott Roy Hodgson gépezetébe. A hajtás mögött átnyálazzuk a mezszámokat, a változásokat és azoknak az okait, továbbá kitérünk az elmúlt két barátságos mérkőzésre is.

euro 2016 kane vardy hodgson

 0
Tovább

Rashford és a többiek

26 fővel hirdetett keretet Roy Hodgson a felkészülési mérkőzésekre. A három hazai környezetben megvívott barátságos találkozó jó erőpróbaként és kísérletezésként szolgálhat majd, amiből a kapitány a végső 23-as utazókeretet is megalkothatja.

anglia eb keret

 0
Tovább

Képek a múltból

anglia fotóIndokolatlan képrengeteg következik a múltból. Miért ezek? Csak. Nekünk ezek tetszenek. Böngésszétek olyan szeretettel a vébékről, Eb-ről innen-onnan előtúrt képeket, ahogy mi válogattuk. Ha valami hiányzik még szerintetek, toljátok be kommentben.

Jó nézelődést!

 0
Tovább

Anglia - Hollandia 1-2

Roy Hodgson alaposan felforgatta a kezdőcsapatot a holland válogatott elleni mérkőzésre. Nem kapott helyet a kezdőben sem Kane, sem Alli, sem Dier, de még Henderson és Clyne is csak a padról figyelte a mérkőzés kezdetét.

A találkozóra végül a Forster - Walker, Smalling, Stones, Rose - Barkley, Drinkwater - Lallana, Vardy, Milner - Sturridge felállással futott neki az angol nemzeti tizenegy.


anglia hollandia felkészülési mérkőzés összefoglaló

 0
Tovább

Németország - Anglia 2-3 

Hogyan is szól a paraszt bácsi elmegy repülőzni vicc? Na, maradjunk annyiban, hogy ezt már mi sem gondoltuk volna. A hajtást követően a meccs részletesebb elemzését olvashatjátok majd. Szép volt fiúk!

németország felkészülési mérkőzés vardy kane alli

 0
Tovább

Nagyító alatt a válogatott kerete

anglia euro 2016 keret eb

Keretet hirdetett Roy Hodgson a felkészülési mérkőzéseket megelőzően, amin ismételten bőven van mit csámcsognunk és természetesen meg is tesszük ezt. Az angolok március végén előbb Berlinben néznek farkasszemet a világbajnok német válogatottal, ezt követően pedig a Manchester City pályáján próbálnak bizonyítani, az EB-ről lemaradó tulipánosok ellen. Lássuk a medvét, azaz az oroszlánokat!

 0
Tovább

Nevek és mezek

mez anglia keret nike

Hodgson kihirdette a jövő szombaton (március 26.) Németországban, és a rá következő kedden (március 29.) a manchesteri Etihadban rendezendő hollandok ellen esedékes felkészülési meccsekre a keretét.

A kerettel együtt napvilágra kerültek az angol csapat Eb-n használt mezei. Az első nike-tól sem voltunk elragadtatva, de ezek... Hajtás után a mezek és a nevek.

 0
Tovább

Jamie Vardy, a szívek aranylabdása

jamie vardy portré leicester city kasabian angol fociJamie Vardy nem lesz aranylabdás. Jamie Vardy nem lesz BL győztes a Barcelonával, Jamie Vardy nem lesz rekorder az angol válogatottban.

Jamie Vardy egy egyszerű srác, tele hibával, aki legyőzve önmagát eljutott oda, ahol most áll. A fél világ szurkol neki, a másik fele meg várja, mikor pukkan ki ő és csapata. De Jamie Vardy magasról tesz rájuk.

Jamie Vardy a szívünk aranylabdása!

 0
Tovább

Dons és Dons 

wimbledon mk dons fa kupa angol fociA válogatott szereplése egy kicsit odébb van, addig egy kis offtopik. Imádom az FA kupát. A véleményem szerint ez a világ legfaszább sorozata, ahol mindig belefuthat valami érdekesbe az ember. Az első fordulókból magukat továbbverekvő kiscsapatok sokszor okoznak meglepetést. Jó látni egy kicsit a régi brit futballt megidéző stadionokat, meccseket, hangulatokat.

2012 végén viszont még a szokásosnál is érdekesebb párosítás jött össze: MK Dons - AFC Wimbledon. Epik. Az MK ma esti meccse előtt a két Dons bemutatása következik.

 0
Tovább