Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Indul a vb-selejtező

angliaRoy Hodgson újra keretet hirdetett. Lassan indul a 2014-es világbajnokság selejtezősorozata, az első két ellenfél Moldávia (szeptember 7., Kisinyov) és Ukrajna (szeptember 11., Wembley).

 0
Tovább

Csak a léleknek jó

anglia olaszország összefoglaló felkészülési mérkőzésCsak a játékosok lelkének használt, másra nemigen volt jó ez a meccs. Olaszország ellen? Svájcban? Nem a teljes csapattal? Három nappal a Premier League startja előtt. Kinek, minek volt ez jó?

Bár mondjunk, Defoe gólja miatt már megérte lezavarni ezt a meccset.

 0
Tovább

Battle for Britain

dél korea olimpia összefoglalóTörténelmi időket idézett ez a pár hét a londoni olimpián, újjáéledt Nagy-Britannia labdarúgó válogatottja.

Igaz, hogy csak angol-walesi tagokból állt a csapat, de az első meccseken tapasztalt nézőtéri közöny után a közönség is egyre inkább melléjük állt, mert azt látták, ha nem is játszanak igazán jól, ezek a srácok nagyon akarnak. Nem volt jó ez a gárda, de mire kezdett csapattá formálódni, már vég is lett. Érdekes volt így, ilyen mezben látni őket.

 0
Tovább

Nyolc között a britek

nagy-britannia uruguay olimpia összefoglalóNos, úgy alakult az élet, hogy a brit válogatott hasonló teljesítménnyel rukkolt elő, a londoni olimpián, mint az angol nemzeti tizenegy az Európa-bajnokságon. Ki gondolta volna?

Csoportelső Nagy-Britannia, ráadásul veretlenül. Jöhetnek a dél-koreaiak, ha az ázsiaiak megvannak, négy között a csapat!

 0
Tovább