anglia eb ukrajnaCsoportelső lett Anglia. Tök simán. Akkor is az lett volna, ha Vad II. spori azt csinálja, amiért kiküldték Ukrajnába.

Simán pedig, lesajnálták előre ezt a csapatot, simán pedig két meccsen nem is is játszottak jól. De nem is ezért jöttek, és mégis, ők prezentálták az Eb eddigi legjobb meccsét. Tovább, jöhetnek az olaszok!

 

Hodgson úgy küldte pályára a csapatot, ahogy Capello nem tette volna franciák, pláne az ukránok ellen. Átadták a terepet, vártak. Bejött. Sokakban felsejlik a Woy Fulham, ők az El döntőjébe verekedték magukat, többek közt egy olasz nagyágyú testén keresztül. Az olaszok már megvannak, a döntő még messze.

anglia eb ukrajna

Hart7 - Amit tudott fogott, amit nem, azt meg... Mindegy, kösz Pista, köszi Viktor! Részünkről az utolsó mondat az esetről: nem beszélne senki arról, hogy kint, vagy bent, ha Kassai lefújja az egészet les miatt. Pont.

Szóval, kapus az van. Joeyn nem fog múlni az, hogy mikor lesz a keleti kirándulás vége.

Johnson6 - Nem villogott. Nem is kellett. Próbált minél többet felmenni a támadásokkal, de nem szakadt szét.

Terry7 - Hál' istennek jó formában van. Halászott egy jót, de nem csak ez a mozdulata volt fontos, hanem az egész meccsen mutatott játéka. Már csak másfél hetet kell kihúznia ebben az állapotban.

Lescott6 - Volt egy-két jó ütemű belépője, de el is vesztett néhány párharcot. Tud ennél sokkal jobb is lenni.

Cole - 6 - Hasonló teljesítményt nyújtott mint Johnson a túl szélen, nem izzasztották meg a hazaiak.

anglia eb ukrajna

Milner6 - Walcottnak kellett volna kezdenie, de Theonak volt egy kisebb sérülése. James látványosan nem találja a helyét Hodgson taktikájában. Egyelőre elbírja a csapat, de meddig?

Gerrard7 - Három gólpassz, három meccsen. Mellette tényleg hajt, küzd. Szív, lélek, motor. Le a kalappal!

Parker - 7 - Ő megtalálta a számítását. Nem egy zseni, sokan nem is fognak rá emlékezni, de remekül cipeli a zongorát. Hatalmas respekt Scottnak.

Young - 6 - A bal oldalon már kezdett felélénkülni, de még mindig semmit sem láttunk az igazi Youngból. Reméljük vasárnap már nem így lesz.

anglia eb ukrajna

Rooney - 7 - Visszatért. Gólt lőtt. Ezt vártuk tőle. Tette a dolgát, de még messze a tudása legjavától. Van ideje fejlődni, ha ennél egy kicsivel jobb lesz, nem kell sok mindentől félni.

Welbeck - 6 - Roo ellopta előle a showt. Nem lőtt kapura, csak gürizett, de sok hasznosat nem tett.

A cserék közül csak Walcott 6 - érdemel osztályzatot, de kb. ő sem csinált most semmit. Nem is kell.

Oxlade-Chamberlain - 0 - és Carroll - 0 - ismét szerzett egy-egy újabb válogatottságot.

anglia eb ukrajna