anglia svédország eb pontozásKemény volt, nagyon izgalmas, az Eb eddigi legjobb meccse! Anglia is belekezdett, persze a svédek nem a franciák, de most volt kapuralövés bőven, a labdabirtoklás is rendben volt, sőt, a passzok is megtalálták a társakat.

 

Jó volt, így tovább!

Hart7 - A két gólt csak valami elképesztő bravúrral tudta volna hárítani, ez most nem volt meg, de amit lehetett fogott, különösen Ibrhaimovicnak a második félidő közepén, 2:2-nél leadott lövésénél volt fontos.

Johnson6 - Az öngólja előtt abban is hibázott, hogy nagyon beragadt, így nem kerültek lesre a svédek, de rá egy pár percre jól állította meg a kitörő Elmet. Ezzel sokat hozott vissza.

Terry6 - A védelem vezére volt most is, nagy hibája nem akadt, sőt egyszer nagyon megtornáztatta Isakssont.

Lescott6 - Most nem szerzett gólt, kb. ennyivel nyújtott kevesebbet, mint a franciák ellne, a védőfeladatát ellátta tisztességgel.

anglia svédország eb pontozás

Cole 6 - Tegnap nem volt egy Ribery kaliberű ellenfél akivel állandóan szembetalálta magát, így nem is volt olyan látványos a játéka.

Milner6 - Jamesnek nem megy. Hodgson taktikájába nem tudott igazán beilleszkedni. Tegnap legalább a labdákat nem szórta el. Nem lennék meglepve, ha Walcott kezdene a helyén az ukránok ellen.

Gerrard - 7 - A kapitány ismét megfeszült a pályán! Végiggürizte a meccset, a gólpassza ismét perfekt volt. SteveG nagyon pöpecül teszi a dolgát, immár második meccse. A végére azért még adódott egy nagy ziccere.

Parker - 6 - Iparkodott a Spurs középpályása, semmi szag, íz, szín, de kell egy ilyen típusú játékos minden csapatba. Scott rengetegszer találta magát a padlón, de ő is sokszor igyekezett odalépni a svédeknek (a többségében szabályosan). A maga módján sokat tett hozzá a sikerhez.

Young - 6 - Mindenki javult az előző meccshez képest, kivéve Young és Milner... Ashley sem érzi még igazán a ritmust. Keveset passzol, nem igazán védekezik, nem veszélyes a támadó harmadban. Remélem a kieséses szakaszban felpörgeti magát.

anglia svédország eb pontozás

Welbeck - 8 - A gólja! Te jó ég! Ha mást sem csinál a meccsen, már akkor is megérte. De csinált! Ő is sokkal jobb volt

Carroll - 7 - A fejese nagyon rendben volt, e mellett próbálta kihasználni fizikai adottságait. Többet hozott, mint amit vártunk tőle.

A cserék közül Walcott - 8 - úgy hiszem bejátszotta magát a csapatba. Remekül eltalált lövésével egyenlített, gólpasszt adott, minden labdája Perfekt beugrás.

Oxlade-Chamberlain - 0 - Oxnak lett egy újabb válogatott meccse.

Most már csak egy pont kell (minimum) a házigazdák ellen, és irány a legjobb nyolc!