Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Közel volt, de el nem érték

anglia vb horvátország összefoglalóAnglia nem lesz világbajnok 2018-ban.

De Anglia négy között a világbajnokságon 2018-ban! Tedd a szívedre a kezed, gondoltad (remélted) ezt (vagy úgy bárki)? Nem sokan.

Nem esik jól a küszöb előtt elesni, de fel kell állni, átgondolni a dolgokat. Van végre alap, amire lehet építkezni.

 0
Tovább

A világ legjobbjai között

Az angol gépezet él, mozog, megfelelő ütemben halad a cél felé. Sőt, mondhatni a svédek ellen játszott a legjobban a tornán a csapat.

anglia összefoglaló vb

Az érem másik oldalára viszont az van felkarcolva, hogy nem futott bele igazán jó csapatba Anglia és még nem is játszott igazán jól.

Ma ez meg fog történni a srácokkal. Jó ellenfélt fognak jó játékkal verni.

 0
Tovább

Túllépve az árnyékon

Hétfőn hentesbárddal esett neki José Pekerman gárdája Gareth Southgate fiainak. Anglia sem maradt adósa Kolumbiának a zúzdában, így nem látványos, cserébe durva meccset hozott a moszkvai nyolcaddöntő.

kolumbia anglia vb összefoglaló

Sokkal okosabbak nem lettünk mit is tud igazán ez a mai Anglia, de egy biztos: küzdeni tudnak ezek a srácok. Nem mellékesen egy több évtizedes, nyomasztó árnyat is sikerült végre félresöpörni. Egyelőre itt tartunk, remélhetőleg távol a végállomás. Folyt. köv.

 0
Tovább

Ez lesz a könnyebb ág? 

vb anglia kolumbia belgium összefoglaló beharangozóA belgák elleni csoportrangadón tisztességesen berántotta a féket Southgate, ma viszont kiderül, hogy mennyire érte meg okoskodni/spórolni/számolgatni.

Kolumbia. Ennek az ágnak az egyik legnehezebb ellenfele, José Pekerman csapata össze van tákolva. Komoly erőfelmérés lesz.

 0
Tovább

Most kezdődik a vb

anglia panama vb összefoglalóA második csoportmeccsen (a gólok számát tekintve) már turbó fokozatba kapcsolt a gárda, simán el lett takarítva az útból a panamai nemzeti tizenegy.

A gála mellett a közép-amerikai csapat tagjai az első vb-n elért góljukon kívül nem sok mindennek örülhettek.

Tökéletes pontrúgások, bármikor, bárhogy betalálni képes Kane. Végre kezdődhet a vb.

 0
Tovább

Az első lépés a legnehezebb? 

vb anglia tunézia összefoglaóAz úgy van, hogy Anglia nyert. Nem gálázott, nem alázott, de nyertek.

Nagyjából egy félidőt fociztak és utána jött a kín, az erőlködés, de ez is elég volt hétfő este, mert a végén bekacsintott egy kicsi a nagy tornákon rég látott szerencsefaktorból.

Ezzel már fél lábbal a következő körben?

 0
Tovább