Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az Eb mezek

anglia eb mezAz umbro ma hivatalosan is bemutatta az új szereléseit a The Three Lionsnak, amely a jövő héten a Hollandok elleni felkészülési mérkőzésen, a Wembleyben.

Ilyenek lesznek az Európa-bajnoki mezek.

 0
Tovább

Na, most mi van?

anglia gondolatokNa, akkor merre, és hogyan tovább?

Szerdán lemondott Fabio Capello az angol válogatott szövetségi kapitányi tisztségéről, és elhagyta a Costa Concordia kapítányi hídját az EB-re készülő csapatát...

Ez rögtön felveti a kérdéseket, elegáns volt Capello döntése? Védhető? Jogos? Vagy csak erre várt? Ki fog a helyére állni? Mi lesz a csapattal? Tud, valamit kezdeni az utód negyed év alatt, amíg kezdődik az Európa-bajnokság?

 0
Tovább

Capello lemondott!

capelloAz FA vezetése megerősítette, hogy Fabio Capello a mai nap lemondott az Európa-bajnokságra készülő angol válogatott szövetségi kapitányi posztjáról!

Capello ma találkozott a Labdarúgó Szövetség elnökével David Bernsteinel, és a szövetség többi vezető tisztségviselőjével.

 0
Tovább

Az angol csapat szállása az Eb-n

eb hírekAz év elején már sorra vettük az angol válogatott ellenfeleit az idei lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-Bajnokságon, most pedig megmutatjuk hol is fog edzeni, és megszállni a csapat júniusban, remélhetőleg minél tovább.

 0
Tovább

Capello: John az én kapitányom!

capello terryMint ahogy már pénteken mi is írtunk róla, az angol labdarúgó szövetség (FA) megfosztotta csapatkapitányi tisztégétől John Terryt, a bírósági tárgyalása miatt, amit az állítólagos rasszista megnyilvánulása miatt vár rá.

Most a szövetségi kapitány, Fabio Capello is kifejtette véleményét a kialakult szituációval kapcsolatban.

 0
Tovább

Terry nem kapitány már!

terry

 0
Tovább