Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez lesz a könnyebb ág? 

vb anglia kolumbia belgium összefoglaló beharangozóA belgák elleni csoportrangadón tisztességesen berántotta a féket Southgate, ma viszont kiderül, hogy mennyire érte meg okoskodni/spórolni/számolgatni.

Kolumbia. Ennek az ágnak az egyik legnehezebb ellenfele, José Pekerman csapata össze van tákolva. Komoly erőfelmérés lesz.

 0
Tovább

Anglia - Costa Rica beharangozó

Kevesen hitték volna, hogy Costa Rica nemcsak több gólt fog rúgni a VB 'halálcsoportjában', mint a spanyol Diego Costa, hanem a pontok tekintetében sem a spanyolok neve mellett fog 6, Costa Ricaé mellett pedig 0 állni. Costa Rica biztos továbbjutóként, két világbajnok legyőzése után a harmadik világbajnok, Anglia legyőzésére készül a D csoportban.

vb beharangozó anglia costa rica

 0
Tovább

Anglia-Uruguay beharangozó

anglia vb uruguay beharangozóFinoman szólva is élet-halál harcra készülhetünk ma este. Ennek okán egy kicsit rendhagyóbb beharangozással készültem mára. Egészen biztosan másról szólna ez a poszt, ha sikerült volna megverni Olaszországot, vagy legalább egy döntetlent elérni!

 0
Tovább

World in Motion

Ma végre elkezdődik a vb! Versenybe száll az Angol csapat is a Jules Rimet a világkupáért. Mozgásba lendülünk!

Hodgson gárdája nem piskóta csoportba került, ma az olaszok ellen kezdődik a móka, de ott lesnek még a vérszomjas uruk is.

 0
Tovább