anglia eb olaszország pontozásVége az Eb-nek.

Lehet mindenben jó és rosszat is találni (alább meg is fogjuk próbálni), de igazából sem szomorkodni, sem bosszankodni nem érdemes (örömködni meg pláne). Tegnap este nem történt semmi különleges, csak az, hogy nem sikerült legyűrni az olaszokat. Semmi több. Anglia jelenleg ennyit tud. Ennyi.

Az Európa-bajnokságnak ezzel vége is, igaz még játszanak három meccset, de kit izgat az már?!

 

Nem jött össze. Hodgson hiába okoskodott, nem jöttek be a számításai. Annyit elért, hogy nem kapott ki a csapat (ehhez képest hol vannak a négybe álmodott hollandok, vagy a nagyon titkos favorit ruszkik?), viszonylag simán kijutott a csoportból és ott tizenegyesekkel, nem megalázva, de mégis csak irány haza. Kicsit hamar, de nem fogunk arzént rágcsálni.

Nem sok, nem kevés. A játék nem volt mindig az igazi, de az sem normális, aki ezen a kereten a látványos játékot kéri számon.

A tegnapi meccs sem indult katasztrofálisán, az első félidőben voltak ígéretes dolgok, de ahogy haladt előre a meccs, jöttek elő a meglepő fizikai problémák. Az olaszok bírták, esély sem volt a gólszerzésre.

A ráadásban egyértelműen a büntetők voltak a célkeresztben, az összejött, de más nem.

anglia eb olaszország pontozás

Hart7 - Harmincöt. Ennyiszer lőttek a kapuja felé az olaszok. Nem kevés. Kétszer vele volt a kapufa, de minden lehetségest fogott, így nagyban lehet köszönni neki a 0:0-ás 120 percet. A végén hiányzott egy bravúr a büntetőknél. Nagyon hiányzott.

Johnson7 - Jól ment tegnap neki, próbált most is előretörni, de az idő előrehaladtával szorult hátra. Sok mindent elárul, hogy övé volt a legnagyobb gólhelyzet.

Terry7 - A csapat legjobbja volt. Remekül helyezkedett, odaért szinte mindenhová, ha emellett fejel egy gólt, szobrot kap. Így csak egy vállon veregetést érdemel.

Lescott7 - Terryvel ők voltak a fal. Balotelli csak ritkán tudott megindulni, Cassano szinte soha. Hart mellett a két középhátvéd nagyon sokat gürizett

Cole - 7 - Bal szélen ritkán jött támadás, de ami felé jött nem volt neki feladat. A tizenegyeséről meg ne ejtsük szót.

anglia eb olaszország pontozás

Milner6 - Ez volt a legjobb meccse az Eb-n, de rohadtul kevés ez még mindig...

Gerrard7 - Egy picit többet koncentrált a támadásra, jót is tett neki. De elkezdett fáradni, jött is a görcs még a 90. perc előtt. Nem nagyon viselkedett kapitányként, nem tudta felrázni a többieket, megvolt neki a maga baja.

Parker6 - Az olaszok középpályája bitang volt, nagyon kemény az a csapatrészük, de Scott próbálta felvenni a ritmust. Többé-kevésbé össze is jött neki, egy világ fájdalma volt az arcán mikor lecserélték.

Young5 - Az Eb egyik nagy csalódása. Nem tudta kihozni magából amit tud, sajnálom, mert lehetett volna az ő tornája is.

Se védekezésben, sem támadásban nem találta a helyét. Nagyon-nagy kár. A tizenegyesnél pechje is volt.

anglia eb olaszország pontozás

Rooney6 - Azt nyilatkozta, hogy jót tett neki a pihenés. Akkor mi a töktől fáradt el így? A hosszabbításban már a fülén vette a levegőt, csak nyomokban tartalmazott abból a Roo-ból akitől össze szokták vizelni magukat a PL védők ijedtükben.

Welbeck5 - Nem jött össze neki semmi... Basszus pedig volt egy-két jó megmozdulása. Benne is sokkal több van, mint ami kijött ezen az Eb-n.

A cserék, Walcott 5 - bizonyította, hogy miért Milnert preferálta Hodgson. Azért jött, hogy pihenten kamatoztassa a gyorsaságát, és eldöntse ezt a meccset is, hát ebből nem lett semmi.

Walcott másik fele Carroll 5 -, az ő fizikai erejében, fejjátékában bízott Woy. Hiába. Eltűnt a kékek között, egyszer elfejelt a kapu felé.

Henderson 5 -, nos felejtsük el ezt az embert, de gyorsan, aki remélem élég pennyst dob a faluban majd a templomperselybe, mert nem más mint isteni csoda, hogy magára húzhatja a három oroszlános mezt.

Voltak szurkolók, akik mindent megtettek, hogy kizökkentsék Diamantit. A vegyi fegyver bevetése sem jött be.

anglia eb olaszország pontozás