Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Wayne Rooney: You’re fuckin bastard!

rooney gondolatokÜvöltötte az a drága Angol sajtó napokkal ezelőtt, amikor is a csatár ismét tett azért, hogy darabokra tépje szét őt minden magát kicsit is aktuálisnak tartó szigetországi szennymédia forrás. Rooney ismét nem tett mást, mint egy olyan dolgot, amely kb. a nettó baromság konkrét fogalmát kimeríti. Egy teljesen felesleges és értelmetlen piros lap beszedése az utolsó selejtezőmeccsen pedig az. Mert már mindegy volt, és amúgy is a helyzet, amiben történt tök felesleges volt, mégis bele rúgott ellenfelébe. Az okot nem tudni miért, de a következmények súlyosak lehetnek mind Anglia, mind Wayne számára!

 0
Tovább

Problémáim Capelloval - avagy hogy NEM nyerünk Eb-t

Jelen pillanatban Anglia EB-győzelme útjában a következő, igen nagy problémák állnak, nehézségi sorrendben:
a) Spanyolország
b) Hollandia
c) Fabio Capello

Kétlem, hogy sokatok hördült fel ezt olvasván, mert nem sokan olvassák a blogot hiszen az olasz gyakorlatilag kinevezése óta kapja a kritikákat nézőktől, edző kollégáktól, és legfőképp a baráti, cseppet sem kritikus, hisztire egyáltalán nem hajlamos angol sportsajtótól. Kevés dolog okoz ugyan nagyobb fájdalmat az egyszerű magyar szurkolónak, mint pudingfejű angol szakírókkal egyetérteni, ám kivételesen igazat kell adnom nekik: Capello néha úgy csinál, mintha nem a világ egyik legtapasztaltabb, elit edzője lenne, hanem egy olasz másodosztályú csapat trénere, akinek a FIFA-játékok értékei alapján kellene csapatot összeállítania. Hogy mik a konkrét gondok az olasszal, mik azok az igazán lényeges problémák, amik miatt a csapat nem működik úgy, ahogy kellene?

 0
Tovább

Irány az Eb!

eb-selejtező anglia montenegró összefoglalóSikerült! Anglia csoportelsőként kijutott a 2012-es Lengyel-Ukrán közös rendezésű Labdarúgó Európa-bajnokságra!

Fabio Capello legényei teljesítették az elvárásokat, csoportelsőként kvalifikálták magukat a kontinensviadalra! Igaz a vártál egy kicsit nehezebben ment a dolog, de a lényeg megvan! Jövőre irány kelet!

A Világbajnokságra való kijutással ellenben most volt egy-két zökkenő, de reméljük most Lengyelországban (Ukrajnában?) jobban pörögnek majd a srácok mint tették azt Dél-Afrikában!

 0
Tovább

A Montengró ellen készülő keret

anglia keretFabio Capello szövetségi kapitány kihirdette az angol válogatott keretét, a pénteken Podgoricában lejátszandó Európa-bajnoki selejtezőre.

 0
Tovább