Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Game Over

A végső hajrára fordult a világbajnokság, nekünk viszont csak annyi a dolgunk, hogy visszaemlékezünk a csoportkörre.

Három meccs. Ennyi jutott a vébén az angol csapatnak, nem vártunk könnyű menetet, de ez minden képzeletet alulmúl! Kiábrándító korai hazaút. Ez egyszerűen nem következet be, gondoltuk. Faszt nem. A keretből mindenki mehetett be az utazási irodába, előrébb tetetni a rodoszi utat, ennél nagyobb gondja nem lesz Hartnak augusztusig, Rooney pedig elugorhatott Glastonbury-be. Game Over.

 0
Tovább

VB kitekintés + Anglia

Tudtuk a csoporthúzást követően, hogy ez nem lesz egyszerű, sőt, talán a VB legbrutálisabb csoportja az, amiben bizonyítania kell az angol válogatottnak majd.

A bizonyítás elmaradt, a csoport kegyetlenségéről viszont mindent elmond, hogy Costa Rica nyerte, veretlenül. Az első kör után padlón lévő Uruguay pedig Angliát és Olaszország verve továbbment. Így a négyszeres világbajnok olaszok is pont úgy csomagolhatnak, ahogy európai társaik, az angolok.

 0
Tovább

Anglia - Costa Rica beharangozó

Kevesen hitték volna, hogy Costa Rica nemcsak több gólt fog rúgni a VB 'halálcsoportjában', mint a spanyol Diego Costa, hanem a pontok tekintetében sem a spanyolok neve mellett fog 6, Costa Ricaé mellett pedig 0 állni. Costa Rica biztos továbbjutóként, két világbajnok legyőzése után a harmadik világbajnok, Anglia legyőzésére készül a D csoportban.

vb beharangozó anglia costa rica

 0
Tovább

Osztályzás (Anglia - Uruguay 1:2)

anglia vb uruguay pontozásMost már hivatkozhatok magamra, szóval nem sikerül ezen a vb-n sem tisztességes eredményt elérni, Anglia ismét alul múlta önmagát, a továbbjutásra nagyjából egy lyukas garasnyi esély maradt.

 0
Tovább

Anglia-Uruguay beharangozó

anglia vb uruguay beharangozóFinoman szólva is élet-halál harcra készülhetünk ma este. Ennek okán egy kicsit rendhagyóbb beharangozással készültem mára. Egészen biztosan másról szólna ez a poszt, ha sikerült volna megverni Olaszországot, vagy legalább egy döntetlent elérni!

 0
Tovább

Anglia - Olaszország osztályzás

anglia olaszország vb pontozásBorzasztóan bosszantó mérkőzésen vagyunk túl és a fényesebb jövő ígérete nem tudja elnyomni bennem a jelen csalódottságát. A csapat kiesésébe, vereségébe könnyebb beletörődni, amikor nagyon keveset mutat a gárda, ilyen a Németország elleni 2010-es nyolcaddöntő vagy a két évvel ezelőtti kiesés az olaszok ellen. Most viszont egy érdemtelen vereség került a csapat zsákjába. Habár az első félidőt uralták az olaszok, a másodikban a gól kivételével momentuma nem volt az olasz tizenegynek. Ellentétben az angoloknál Rooney ziccere, Barkley betekergése és Baines szabadrúgás okozott nem akármilyen veszélyt, a távoli bombákról nem is beszélve. A félidei 65-35%-os labdabirtoklásból a meccs végére kis híján döntetlen lett, Anglia többet próbálkozott és bátrabb is volt az olaszoknál, 9-2-es szögletarány sajnos meddő fölényt jelentett csupán. Kijárt volna a döntetlen. Osztályozzunk…

 0
Tovább

World in Motion

Ma végre elkezdődik a vb! Versenybe száll az Angol csapat is a Jules Rimet a világkupáért. Mozgásba lendülünk!

Hodgson gárdája nem piskóta csoportba került, ma az olaszok ellen kezdődik a móka, de ott lesnek még a vérszomjas uruk is.

 0
Tovább

Mit is várunk?

anglia vb gondolatok

Indulunk.

Indul az új vb, mi is újrakezdjük a blogolást ezen a helyen. Vissza nem nézünk, aki tudja miért költöztünk, remek, aki nem, annak nem most fogjuk elmesélni, hiszen kezdődik a vb!

Szóval kezdjük azzal, mit várunk, mit várhatunk a most rajtoló világbajnokságtól, mi angol szurkolók?

 0
Tovább