Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legjobbjai között

Az angol gépezet él, mozog, megfelelő ütemben halad a cél felé. Sőt, mondhatni a svédek ellen játszott a legjobban a tornán a csapat.

anglia összefoglaló vb

Az érem másik oldalára viszont az van felkarcolva, hogy nem futott bele igazán jó csapatba Anglia és még nem is játszott igazán jól.

Ma ez meg fog történni a srácokkal. Jó ellenfélt fognak jó játékkal verni.

 0
Tovább

Ez nem SteveG partija lett, hanem Ibráé

svédország anglia felkészülési mérkőzésIsmét azoknak lehet igaza, akik úgy gondolják, hogy a barátságos válogatott meccseknek nem sok értelme van.

Lehet, hogy igazukban, bár biztos nem a svédek szerint. Nekik lett egy új stadionjuk, és egy piedesztálra emelt nemzeti hősük. Az angoloknak? Lett egy századosa!

 0
Tovább

Életre szóló élmények

anglia beszámoló svédország ebMivel nem nem messze pattog kis hazánktól a labda az Eb keretein belül, így nem egy szerencsésebb hazánk fia is felkerekedett, meghódítani a vadkeletet, hogy saját szemükkel is láthassák kedvenceiket.

Abban a szerencsében volt részem, hogy a blogot élőben tudósíthattam Ukrajnából!

 0
Tovább

Elindult az Eb!

anglia svédország eb pontozásKemény volt, nagyon izgalmas, az Eb eddigi legjobb meccse! Anglia is belekezdett, persze a svédek nem a franciák, de most volt kapuralövés bőven, a labdabirtoklás is rendben volt, sőt, a passzok is megtalálták a társakat.

 0
Tovább
«
12