Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Anglia - Olaszország osztályzás

anglia olaszország vb pontozásBorzasztóan bosszantó mérkőzésen vagyunk túl és a fényesebb jövő ígérete nem tudja elnyomni bennem a jelen csalódottságát. A csapat kiesésébe, vereségébe könnyebb beletörődni, amikor nagyon keveset mutat a gárda, ilyen a Németország elleni 2010-es nyolcaddöntő vagy a két évvel ezelőtti kiesés az olaszok ellen. Most viszont egy érdemtelen vereség került a csapat zsákjába. Habár az első félidőt uralták az olaszok, a másodikban a gól kivételével momentuma nem volt az olasz tizenegynek. Ellentétben az angoloknál Rooney ziccere, Barkley betekergése és Baines szabadrúgás okozott nem akármilyen veszélyt, a távoli bombákról nem is beszélve. A félidei 65-35%-os labdabirtoklásból a meccs végére kis híján döntetlen lett, Anglia többet próbálkozott és bátrabb is volt az olaszoknál, 9-2-es szögletarány sajnos meddő fölényt jelentett csupán. Kijárt volna a döntetlen. Osztályozzunk…

 0
Tovább

World in Motion

Ma végre elkezdődik a vb! Versenybe száll az Angol csapat is a Jules Rimet a világkupáért. Mozgásba lendülünk!

Hodgson gárdája nem piskóta csoportba került, ma az olaszok ellen kezdődik a móka, de ott lesnek még a vérszomjas uruk is.

 0
Tovább

Mit is várunk?

anglia vb gondolatok

Indulunk.

Indul az új vb, mi is újrakezdjük a blogolást ezen a helyen. Vissza nem nézünk, aki tudja miért költöztünk, remek, aki nem, annak nem most fogjuk elmesélni, hiszen kezdődik a vb!

Szóval kezdjük azzal, mit várunk, mit várhatunk a most rajtoló világbajnokságtól, mi angol szurkolók?

 0
Tovább

Irány Brazília? Igen!

anglia vb-selejtező videó moldova ukrajnaAnglia is soros világbajnoki selejtezői előtt áll ma a "H" jelzésű csoportban, akár már ma meglehet Brazília.

Még nem dőlt el semmi, mondjuk a franc sem hitte, hogy ennyire fontos lesz az utolsó két meccs is, nem sikerült előbb, hát legalább jut egy kis izgalom is a végére.

 0
Tovább