anglia vb-selejtező videó moldova ukrajnaAnglia is soros világbajnoki selejtezői előtt áll ma a "H" jelzésű csoportban, akár már ma meglehet Brazília.

Még nem dőlt el semmi, mondjuk a franc sem hitte, hogy ennyire fontos lesz az utolsó két meccs is, nem sikerült előbb, hát legalább jut egy kis izgalom is a végére.

 

Volt egy (nem is kevéske) elmaradásunk, de mivel az előző körben a magyar válogatott meccsei miatt csak a fél szemem (sem) volt a háromoroszlánosokon, most pótlunk egy kicsit.

Így áll a H csoport most.

anglia vb-selejtező videó moldova ukrajna

Szeptember hatodikán egy Gerrard show keretében lett kivégezve Moldova.

Aztán jött egy szóra is alig érdemes 0:0 Ukrajnában (három kaput eltaláló lövést hozott össze a két csapat).

Ma le lehetne zárni a továbbjutás kérdését, ehhez két dolog kell, mindenképpen meg kell verni Montenegrót, az ukránoknak meg nem szabad megvernie Lengyelországot és kész.

Ha Ukrajna megszerzi a három pontot, igazából akkor sincs baj, a sorsa a saját kezében van a csapatnak.

Hodgson kerete:

Kapusok: Fraser Forster (Celtic FC), Joe Hart (Manchester City), John Ruddy (Norwich City).

Védők: Leighton Baines (Everton FC), Gary Cahill (Chelsea FC), Ashley Cole (Chelsea FC), Phil Jagielka (Everton FC), Phil Jones (Manchester United), Chris Smalling (Manchester United), Kyle Walker (Tottenham Hotspur).

Középpályások: Ross Barkley (Everton FC), Michael Carrick (Manchester United), Tom Cleverley (Manchester United), Steven Gerrard (Liverpool FC), Frank Lampard (Chelsea FC), James Milner (Manchester City), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal FC).

Csatárok: Jermain Defoe (Tottenham Hotspur), Rickie Lambert (Southampton FC), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool FC), Danny Welbeck (Manchester United).

Péntek este 21:00-kor Montenegró, Kedden (szintén 21:00-kor, magyar idő szerint) Lengyelország érkezik a Wembley-be, nincs kérdés, nyerni kell.

Irány Brazília!