Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Közel volt, de el nem érték

anglia vb horvátország összefoglalóAnglia nem lesz világbajnok 2018-ban.

De Anglia négy között a világbajnokságon 2018-ban! Tedd a szívedre a kezed, gondoltad (remélted) ezt (vagy úgy bárki)? Nem sokan.

Nem esik jól a küszöb előtt elesni, de fel kell állni, átgondolni a dolgokat. Van végre alap, amire lehet építkezni.

 0
Tovább

A világ legjobbjai között

Az angol gépezet él, mozog, megfelelő ütemben halad a cél felé. Sőt, mondhatni a svédek ellen játszott a legjobban a tornán a csapat.

anglia összefoglaló vb

Az érem másik oldalára viszont az van felkarcolva, hogy nem futott bele igazán jó csapatba Anglia és még nem is játszott igazán jól.

Ma ez meg fog történni a srácokkal. Jó ellenfélt fognak jó játékkal verni.

 0
Tovább

Túllépve az árnyékon

Hétfőn hentesbárddal esett neki José Pekerman gárdája Gareth Southgate fiainak. Anglia sem maradt adósa Kolumbiának a zúzdában, így nem látványos, cserébe durva meccset hozott a moszkvai nyolcaddöntő.

kolumbia anglia vb összefoglaló

Sokkal okosabbak nem lettünk mit is tud igazán ez a mai Anglia, de egy biztos: küzdeni tudnak ezek a srácok. Nem mellékesen egy több évtizedes, nyomasztó árnyat is sikerült végre félresöpörni. Egyelőre itt tartunk, remélhetőleg távol a végállomás. Folyt. köv.

 0
Tovább

Ez lesz a könnyebb ág? 

vb anglia kolumbia belgium összefoglaló beharangozóA belgák elleni csoportrangadón tisztességesen berántotta a féket Southgate, ma viszont kiderül, hogy mennyire érte meg okoskodni/spórolni/számolgatni.

Kolumbia. Ennek az ágnak az egyik legnehezebb ellenfele, José Pekerman csapata össze van tákolva. Komoly erőfelmérés lesz.

 0
Tovább