Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VB kitekintés + Anglia

Tudtuk a csoporthúzást követően, hogy ez nem lesz egyszerű, sőt, talán a VB legbrutálisabb csoportja az, amiben bizonyítania kell az angol válogatottnak majd.

A bizonyítás elmaradt, a csoport kegyetlenségéről viszont mindent elmond, hogy Costa Rica nyerte, veretlenül. Az első kör után padlón lévő Uruguay pedig Angliát és Olaszország verve továbbment. Így a négyszeres világbajnok olaszok is pont úgy csomagolhatnak, ahogy európai társaik, az angolok.

 0
Tovább

Anglia - Costa Rica beharangozó

Kevesen hitték volna, hogy Costa Rica nemcsak több gólt fog rúgni a VB 'halálcsoportjában', mint a spanyol Diego Costa, hanem a pontok tekintetében sem a spanyolok neve mellett fog 6, Costa Ricaé mellett pedig 0 állni. Costa Rica biztos továbbjutóként, két világbajnok legyőzése után a harmadik világbajnok, Anglia legyőzésére készül a D csoportban.

vb beharangozó anglia costa rica

 0
Tovább

Osztályzás (Anglia - Uruguay 1:2)

anglia vb uruguay pontozásMost már hivatkozhatok magamra, szóval nem sikerül ezen a vb-n sem tisztességes eredményt elérni, Anglia ismét alul múlta önmagát, a továbbjutásra nagyjából egy lyukas garasnyi esély maradt.

 0
Tovább

Anglia-Uruguay beharangozó

anglia vb uruguay beharangozóFinoman szólva is élet-halál harcra készülhetünk ma este. Ennek okán egy kicsit rendhagyóbb beharangozással készültem mára. Egészen biztosan másról szólna ez a poszt, ha sikerült volna megverni Olaszországot, vagy legalább egy döntetlent elérni!

 0
Tovább