Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jamie Vardy, a szívek aranylabdása

jamie vardy portré leicester city kasabian angol fociJamie Vardy nem lesz aranylabdás. Jamie Vardy nem lesz BL győztes a Barcelonával, Jamie Vardy nem lesz rekorder az angol válogatottban.

Jamie Vardy egy egyszerű srác, tele hibával, aki legyőzve önmagát eljutott oda, ahol most áll. A fél világ szurkol neki, a másik fele meg várja, mikor pukkan ki ő és csapata. De Jamie Vardy magasról tesz rájuk.

Jamie Vardy a szívünk aranylabdása!

 0
Tovább

Dons és Dons 

wimbledon mk dons fa kupa angol fociA válogatott szereplése egy kicsit odébb van, addig egy kis offtopik. Imádom az FA kupát. A véleményem szerint ez a világ legfaszább sorozata, ahol mindig belefuthat valami érdekesbe az ember. Az első fordulókból magukat továbbverekvő kiscsapatok sokszor okoznak meglepetést. Jó látni egy kicsit a régi brit futballt megidéző stadionokat, meccseket, hangulatokat.

2012 végén viszont még a szokásosnál is érdekesebb párosítás jött össze: MK Dons - AFC Wimbledon. Epik. Az MK ma esti meccse előtt a két Dons bemutatása következik.

 0
Tovább

Sorsolás után

Ahogyan ígértük, az Európa-bajnokság sorsolását követően ismételten jelentkezünk.

Azon túl, hogy a magyar válogatott 44 év után ott van Európa legjobbjai között és igen kellemes csoportot kapott, mi továbbra is háromoroszlános kedvenceinkkel foglalkozunk.

anglia eb sorsolás gondolatok

 0
Tovább

Felkészüléssel várt Eb sorsolás

Az angol válogatottal nem állt meg az idő a 100%-os Eb selejtezőt követően sem. Egyből jöttek a barátságos mérkőzések a pótselejtezők ideje alatt, méghozzá nem is akármilyen ellenfelek ellen. A sikertelen alicantei produkció után, a komoly nevekből felálló, de lelkileg valószínűleg igencsak megviselt francia válogatott legyőzése azonban roppant könnyűre sikerült a Szentélyben. A hajtás után részletesebben is elemzünk.

franciaország összefoglaló anglia gondolatok felkészülési mérkőzés

 0
Tovább