Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

'66

anglia 1966 vb világbajnok videó1966. Eltelt ötven év.

Az angol labdarúgó válogatott eddigi történetének legnagyobb sikerére, az EB kezdete előtt a megnyert hazai rendezésű világbajnokságra emlékszünk meg jó néhány archív kép és remekbe szabott videó segítségével.

 0
Tovább

Az utazó 23

Igazából nem volt túl sok kételyünk kik lesznek a biztos távozók az eredetileg meghirdetett 26 fős keretből, de végül egy kisebbfajta meglepetés mégis becsúszott Roy Hodgson gépezetébe. A hajtás mögött átnyálazzuk a mezszámokat, a változásokat és azoknak az okait, továbbá kitérünk az elmúlt két barátságos mérkőzésre is.

euro 2016 kane vardy hodgson

 0
Tovább

Rashford és a többiek

26 fővel hirdetett keretet Roy Hodgson a felkészülési mérkőzésekre. A három hazai környezetben megvívott barátságos találkozó jó erőpróbaként és kísérletezésként szolgálhat majd, amiből a kapitány a végső 23-as utazókeretet is megalkothatja.

anglia eb keret

 0
Tovább

Képek a múltból

anglia fotóIndokolatlan képrengeteg következik a múltból. Miért ezek? Csak. Nekünk ezek tetszenek. Böngésszétek olyan szeretettel a vébékről, Eb-ről innen-onnan előtúrt képeket, ahogy mi válogattuk. Ha valami hiányzik még szerintetek, toljátok be kommentben.

Jó nézelődést!

 0
Tovább