Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kezdetek

anglia eb pontozás franciaországTegnap elkezdődött az Eb, végre. Pályára lépett az angol csapat, meg is volt a vezetés. Attól messze voltak a franciák, hogy fűbe harapjanak, bár tíz percig elhittük: lehet itt győzni is. Nem így lett, távolról sem, de úgy hiszem nem lehetünk elégedetlenek a látottakkal, egy pont a nyitómeccsen a legerősebb csoportellenfél ellen, egy meccsel közelebb Rooneyhoz.

 0
Tovább

Az Eb mezek

anglia eb mezAz umbro ma hivatalosan is bemutatta az új szereléseit a The Three Lionsnak, amely a jövő héten a Hollandok elleni felkészülési mérkőzésen, a Wembleyben.

Ilyenek lesznek az Európa-bajnoki mezek.

 0
Tovább

Az angol csapat szállása az Eb-n

eb hírekAz év elején már sorra vettük az angol válogatott ellenfeleit az idei lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-Bajnokságon, most pedig megmutatjuk hol is fog edzeni, és megszállni a csapat júniusban, remélhetőleg minél tovább.

 0
Tovább

Lassan beindul az év

anglia hírek ebA téli idény olyan a válogatottaknak mint a magyar focistáknak, nemigen történik érdekes dolog. A jelentős különbség míg honfitársaink tényleg nem csinálnak semmit, addig a háromoroszlános csapat legjobbjai éppen csúcsra járnak a Premier Leagueben. Sorra vesszük mik a legfontosabb a történések az angol válogatott első félévében. Kisorsolták az Eb ellenfeleket, és megvannak az első felkészülési meccsek időpontjai. Felébredünk egy kicsit téli álmunkból, és körbejárjuk a témát.

 0
Tovább