Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Osztályzás (Anglia - Uruguay 1:2)

anglia vb uruguay pontozásMost már hivatkozhatok magamra, szóval nem sikerül ezen a vb-n sem tisztességes eredményt elérni, Anglia ismét alul múlta önmagát, a továbbjutásra nagyjából egy lyukas garasnyi esély maradt.

 0
Tovább

Anglia-Uruguay beharangozó

anglia vb uruguay beharangozóFinoman szólva is élet-halál harcra készülhetünk ma este. Ennek okán egy kicsit rendhagyóbb beharangozással készültem mára. Egészen biztosan másról szólna ez a poszt, ha sikerült volna megverni Olaszországot, vagy legalább egy döntetlent elérni!

 0
Tovább

Anglia - Olaszország osztályzás

anglia olaszország vb pontozásBorzasztóan bosszantó mérkőzésen vagyunk túl és a fényesebb jövő ígérete nem tudja elnyomni bennem a jelen csalódottságát. A csapat kiesésébe, vereségébe könnyebb beletörődni, amikor nagyon keveset mutat a gárda, ilyen a Németország elleni 2010-es nyolcaddöntő vagy a két évvel ezelőtti kiesés az olaszok ellen. Most viszont egy érdemtelen vereség került a csapat zsákjába. Habár az első félidőt uralták az olaszok, a másodikban a gól kivételével momentuma nem volt az olasz tizenegynek. Ellentétben az angoloknál Rooney ziccere, Barkley betekergése és Baines szabadrúgás okozott nem akármilyen veszélyt, a távoli bombákról nem is beszélve. A félidei 65-35%-os labdabirtoklásból a meccs végére kis híján döntetlen lett, Anglia többet próbálkozott és bátrabb is volt az olaszoknál, 9-2-es szögletarány sajnos meddő fölényt jelentett csupán. Kijárt volna a döntetlen. Osztályozzunk…

 0
Tovább

World in Motion

Ma végre elkezdődik a vb! Versenybe száll az Angol csapat is a Jules Rimet a világkupáért. Mozgásba lendülünk!

Hodgson gárdája nem piskóta csoportba került, ma az olaszok ellen kezdődik a móka, de ott lesnek még a vérszomjas uruk is.

 0
Tovább