Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megcsalatva : Anglia - Szlovákia 0:0

Nagyon nehéz mit írni a tegnapi teljesítmények és események láttán. Anglia 1998, 2002, 2004 és 2010 után ismételten nem tudja megnyerni csoportját, ezzel nehéz és igen hátrányos helyzetbe sodorja magát. A tovább mögött megpróbálom összegezni, miként látom az EB folytatását, Hodgson jövőjét és a játékosok teljesítményét.

euro2016 0-0 sturridge hodgson anglia

 0
Tovább

Csodacserék - Anglia - Wales 2-1  

Először is, megvan, kezdjük itt, megvan a három pont! Anglia a csoport élén, csapatunk harcban áll és ez a legfontosabb most! A többiről mindjárt a hajtás után, még csapkodom a levegőt picit…

euro2016 vardy sturridge wales

 0
Tovább

Örök átok - Anglia - Oroszország 1 - 1

Tovább tart a szörnyű átok, hiszen Anglia továbbra sem tudja megnyerni nyitómérkőzését Európa Bajnokságon. Napok óta csak az angol és orosz drukkerekről hallhattunk, akik aktívan csápolják egymást Marseille utcáin, ami a tegnapi napon a stadionban is folytatódott. A korábban kiszivárgott információk szerint nem kellett csalódnunk a kezdő tizenegyben, kimaradt Milner és Vardy is, így előkerült a 4231, amit annyira nem vártunk.

euro2016 hodgson dier

 0
Tovább

Reklám az egész

anglia reklám videóReklám az egész világ, ezt tudjuk. Szerencsére azért vannak jó reklámok is! Amit mi különösen szeretünk, azokban van egy jó adag kreativitás és persze foci.

Az angol focihoz köthető kedvenc reklámjainkból szedtünk össze egy csokorra valót, valamit kihagytunk?

 0
Tovább