Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elindult az Eb!

anglia svédország eb pontozásKemény volt, nagyon izgalmas, az Eb eddigi legjobb meccse! Anglia is belekezdett, persze a svédek nem a franciák, de most volt kapuralövés bőven, a labdabirtoklás is rendben volt, sőt, a passzok is megtalálták a társakat.

 0
Tovább

Kezdetek

anglia eb pontozás franciaországTegnap elkezdődött az Eb, végre. Pályára lépett az angol csapat, meg is volt a vezetés. Attól messze voltak a franciák, hogy fűbe harapjanak, bár tíz percig elhittük: lehet itt győzni is. Nem így lett, távolról sem, de úgy hiszem nem lehetünk elégedetlenek a látottakkal, egy pont a nyitómeccsen a legerősebb csoportellenfél ellen, egy meccsel közelebb Rooneyhoz.

 0
Tovább

Túl a barátságon

anglia felkészülési mérkőzés belgium

 0
Tovább

Készen álltok? Igenis kapitány!

anglia gondolatokDehogy-dehogy. Hallottatok már az angol fűmagról? Nem? Pedig már elvetették őket, megvan aki öntözze is. Csak egy valami hiányzik, de az jelenleg nagyon… Minden azon a bizonyos ködös reggelen kezdődött, amikor feltápászkodva az ágyamból egy gőzölgő kakaó mellet belevetettem magam az internet világába. Épphogy kipattant görcsös jobb szemem (bárcsak ne tettem volna), pár kattintás és a az bizonyos világ köszöntött, ami összeszokott dőlni, na, az össze is dőlt: BREAKING NEWS: Már nem John Terry az angol csapat kapitánya.

 0
Tovább