Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Woy blöffje

anglia san marino montenegró vb-selejtező összefoglalóHodgson kinevezése óta nem kapott ki az angol válogatott. Derék, dicséretes teljesítmény.

De ott az érem másik oldala, amikor fontos lenne, nem jön a győzelem. Mint valami sorminta. Döntetlen után győzelem, ez a menetrend.

Két idegenbeli világbajnoki selejtező volt soron, San Marino és Montenegró. A törpeállam elleni meccs sima győzelmet ígért, míg a balkániak ellen pedig döntetlent. Így is lett.

 0
Tovább

Ünnepi hét

anglia san marino videó vb-selejtező összefoglaló st george's park

A múlt hét az ünneplés hete volt az angol focinak.

Kellő pompával, királyi szintű jelenléttel, átadták a szuper, minden igényt kielégítő új nemzeti edzőközpontot, aztán a válogatott, nyolcvanötezer ember előtt elpicsázta San Marinót.

 0
Tovább

Nem vitte el a víz

vb-selejtező anglia összefoglaló lengyelországNem mosta el a meccset a víz, pedig lehet, jobb lett volna.

Mint ismert, az eredeti időpontban nem lehetett megtartani a Lengyelország-Anglia világbajnoki selejtező meccset, hanem csak egy nappal később, délután került sor az összecsapásra. Pedig lehet, jobb lett volna tovább elhúzni.

 0
Tovább

Kín

anglia ukrajna összefoglaló vb-selejtezőKínlódott Anglia az ukránok elleni meccsen. Nem jöttek be a húzások, ötlet nem volt túl sok, voltak kapufák, meg nem adott gól, néhány jó csere, kiállított csapatkapitány, lelkes Ukránok, közel volt a kínos vereség, de a több mint két éves, tizennégy meccs óta tartó veretlenségi széria nem szakadt meg. A Wembleyben, Ukrajna ellen nem szakadhatott meg.

 0
Tovább