Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csodacserék - Anglia - Wales 2-1  

Először is, megvan, kezdjük itt, megvan a három pont! Anglia a csoport élén, csapatunk harcban áll és ez a legfontosabb most! A többiről mindjárt a hajtás után, még csapkodom a levegőt picit…

euro2016 vardy sturridge wales

 0
Tovább

Az utazó 23

Igazából nem volt túl sok kételyünk kik lesznek a biztos távozók az eredetileg meghirdetett 26 fős keretből, de végül egy kisebbfajta meglepetés mégis becsúszott Roy Hodgson gépezetébe. A hajtás mögött átnyálazzuk a mezszámokat, a változásokat és azoknak az okait, továbbá kitérünk az elmúlt két barátságos mérkőzésre is.

euro 2016 kane vardy hodgson

 0
Tovább

Németország - Anglia 2-3 

Hogyan is szól a paraszt bácsi elmegy repülőzni vicc? Na, maradjunk annyiban, hogy ezt már mi sem gondoltuk volna. A hajtást követően a meccs részletesebb elemzését olvashatjátok majd. Szép volt fiúk!

németország felkészülési mérkőzés vardy kane alli

 0
Tovább

Jamie Vardy, a szívek aranylabdása

jamie vardy portré leicester city kasabian angol fociJamie Vardy nem lesz aranylabdás. Jamie Vardy nem lesz BL győztes a Barcelonával, Jamie Vardy nem lesz rekorder az angol válogatottban.

Jamie Vardy egy egyszerű srác, tele hibával, aki legyőzve önmagát eljutott oda, ahol most áll. A fél világ szurkol neki, a másik fele meg várja, mikor pukkan ki ő és csapata. De Jamie Vardy magasról tesz rájuk.

Jamie Vardy a szívünk aranylabdása!

 0
Tovább