Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VB kitekintés + Anglia

Tudtuk a csoporthúzást követően, hogy ez nem lesz egyszerű, sőt, talán a VB legbrutálisabb csoportja az, amiben bizonyítania kell az angol válogatottnak majd.

A bizonyítás elmaradt, a csoport kegyetlenségéről viszont mindent elmond, hogy Costa Rica nyerte, veretlenül. Az első kör után padlón lévő Uruguay pedig Angliát és Olaszország verve továbbment. Így a négyszeres világbajnok olaszok is pont úgy csomagolhatnak, ahogy európai társaik, az angolok.

 0
Tovább

Mit is várunk?

anglia vb gondolatok

Indulunk.

Indul az új vb, mi is újrakezdjük a blogolást ezen a helyen. Vissza nem nézünk, aki tudja miért költöztünk, remek, aki nem, annak nem most fogjuk elmesélni, hiszen kezdődik a vb!

Szóval kezdjük azzal, mit várunk, mit várhatunk a most rajtoló világbajnokságtól, mi angol szurkolók?

 0
Tovább

Készen álltok? Igenis kapitány!

anglia gondolatokDehogy-dehogy. Hallottatok már az angol fűmagról? Nem? Pedig már elvetették őket, megvan aki öntözze is. Csak egy valami hiányzik, de az jelenleg nagyon… Minden azon a bizonyos ködös reggelen kezdődött, amikor feltápászkodva az ágyamból egy gőzölgő kakaó mellet belevetettem magam az internet világába. Épphogy kipattant görcsös jobb szemem (bárcsak ne tettem volna), pár kattintás és a az bizonyos világ köszöntött, ami összeszokott dőlni, na, az össze is dőlt: BREAKING NEWS: Már nem John Terry az angol csapat kapitánya.

 0
Tovább

Na, most mi van?

anglia gondolatokNa, akkor merre, és hogyan tovább?

Szerdán lemondott Fabio Capello az angol válogatott szövetségi kapitányi tisztségéről, és elhagyta a Costa Concordia kapítányi hídját az EB-re készülő csapatát...

Ez rögtön felveti a kérdéseket, elegáns volt Capello döntése? Védhető? Jogos? Vagy csak erre várt? Ki fog a helyére állni? Mi lesz a csapattal? Tud, valamit kezdeni az utód negyed év alatt, amíg kezdődik az Európa-bajnokság?

 0
Tovább