Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Otthonos idegenbeli

anglia mez nikeA nike nem rejtegette sokáig az új idegenbeli mezét a csapatnak.

Kedden bemutatták a hazait (ezt egy kicsit nehezen emésztettük meg az umbro után), nem egy főnyeremény. Talán ezt érezték az amerikaiak is (na meg szerdán itt az írek ellen barátságos meccs, addig el lehet belőle sózni pár darabot) és már most vasárnap leleplezték a második számú trikót.

 0
Tovább

Itt van amerika

anglia mez nike

Amit már két hónapja tudtunk, az mára a valóság. Itt a nike. Milyen lett?

 0
Tovább

Woy blöffje

anglia san marino montenegró vb-selejtező összefoglalóHodgson kinevezése óta nem kapott ki az angol válogatott. Derék, dicséretes teljesítmény.

De ott az érem másik oldala, amikor fontos lenne, nem jön a győzelem. Mint valami sorminta. Döntetlen után győzelem, ez a menetrend.

Két idegenbeli világbajnoki selejtező volt soron, San Marino és Montenegró. A törpeállam elleni meccs sima győzelmet ígért, míg a balkániak ellen pedig döntetlent. Így is lett.

 0
Tovább

Ünnepi hangulat

anglia felkészülési mérkőzés brazília összefoglalóA brazilok elleni barátságos meccs az ünnep jegyében telt (ellentétben a svédek elleni találkozóval). Megkezdődött az FA jubileumi 150. éve, és két századost is lehetett köszönteni. Gerrard Svédországban, Ashley Cole pedig most lett százszoros válogatott.

 0
Tovább