Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felkészüléssel várt Eb sorsolás

Az angol válogatottal nem állt meg az idő a 100%-os Eb selejtezőt követően sem. Egyből jöttek a barátságos mérkőzések a pótselejtezők ideje alatt, méghozzá nem is akármilyen ellenfelek ellen. A sikertelen alicantei produkció után, a komoly nevekből felálló, de lelkileg valószínűleg igencsak megviselt francia válogatott legyőzése azonban roppant könnyűre sikerült a Szentélyben. A hajtás után részletesebben is elemzünk.

franciaország összefoglaló anglia gondolatok felkészülési mérkőzés

 0
Tovább

10/10 - Amit kevesen hittek volna

Kevesen gondolták volna, hogy Anglia azon túl, hogy egyértelműen kvalifikálja magát az Eb-re, egyedülálló módon hibátlan teljesítményt ér el csoportjában. Ennek köszönhetően pedig csont nélkül az első kalapba lövi magát a sorsoláson, ami bizony egyáltalán nem elhanyagolható tényező.

anglia gondolatok eb-selejtező

 0
Tovább

Game Over

A végső hajrára fordult a világbajnokság, nekünk viszont csak annyi a dolgunk, hogy visszaemlékezünk a csoportkörre.

Három meccs. Ennyi jutott a vébén az angol csapatnak, nem vártunk könnyű menetet, de ez minden képzeletet alulmúl! Kiábrándító korai hazaút. Ez egyszerűen nem következet be, gondoltuk. Faszt nem. A keretből mindenki mehetett be az utazási irodába, előrébb tetetni a rodoszi utat, ennél nagyobb gondja nem lesz Hartnak augusztusig, Rooney pedig elugorhatott Glastonbury-be. Game Over.

 0
Tovább

VB kitekintés + Anglia

Tudtuk a csoporthúzást követően, hogy ez nem lesz egyszerű, sőt, talán a VB legbrutálisabb csoportja az, amiben bizonyítania kell az angol válogatottnak majd.

A bizonyítás elmaradt, a csoport kegyetlenségéről viszont mindent elmond, hogy Costa Rica nyerte, veretlenül. Az első kör után padlón lévő Uruguay pedig Angliát és Olaszország verve továbbment. Így a négyszeres világbajnok olaszok is pont úgy csomagolhatnak, ahogy európai társaik, az angolok.

 0
Tovább