Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kifújt

anglia eb olaszország pontozásVége az Eb-nek.

Lehet mindenben jó és rosszat is találni (alább meg is fogjuk próbálni), de igazából sem szomorkodni, sem bosszankodni nem érdemes (örömködni meg pláne). Tegnap este nem történt semmi különleges, csak az, hogy nem sikerült legyűrni az olaszokat. Semmi több. Anglia jelenleg ennyit tud. Ennyi.

Az Európa-bajnokságnak ezzel vége is, igaz még játszanak három meccset, de kit izgat az már?!

 0
Tovább

Elsők! Értitek?! Elsők!

anglia eb ukrajnaCsoportelső lett Anglia. Tök simán. Akkor is az lett volna, ha Vad II. spori azt csinálja, amiért kiküldték Ukrajnába.

Simán pedig, lesajnálták előre ezt a csapatot, simán pedig két meccsen nem is is játszottak jól. De nem is ezért jöttek, és mégis, ők prezentálták az Eb eddigi legjobb meccsét. Tovább, jöhetnek az olaszok!

 0
Tovább

Életre szóló élmények

anglia beszámoló svédország ebMivel nem nem messze pattog kis hazánktól a labda az Eb keretein belül, így nem egy szerencsésebb hazánk fia is felkerekedett, meghódítani a vadkeletet, hogy saját szemükkel is láthassák kedvenceiket.

Abban a szerencsében volt részem, hogy a blogot élőben tudósíthattam Ukrajnából!

 0
Tovább

Elindult az Eb!

anglia svédország eb pontozásKemény volt, nagyon izgalmas, az Eb eddigi legjobb meccse! Anglia is belekezdett, persze a svédek nem a franciák, de most volt kapuralövés bőven, a labdabirtoklás is rendben volt, sőt, a passzok is megtalálták a társakat.

 0
Tovább