Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyolc között a britek

nagy-britannia uruguay olimpia összefoglalóNos, úgy alakult az élet, hogy a brit válogatott hasonló teljesítménnyel rukkolt elő, a londoni olimpián, mint az angol nemzeti tizenegy az Európa-bajnokságon. Ki gondolta volna?

Csoportelső Nagy-Britannia, ráadásul veretlenül. Jöhetnek a dél-koreaiak, ha az ázsiaiak megvannak, négy között a csapat!

 0
Tovább

Életjelek!

nagy-britannia egyesült arab emirátusok olimpia összefoglalóVan élet a Földön! Egészen komoly életjeleket produkált végre a brit olimpiai válogatott! A betegség még erősnek tűnik, de már van esély a gyógyulásra.

Nem volt fergeteges a játék, de megvan az első győzelem, Nagy-Britannia-Egyesült Arab Emirátusok 3:1.

 0
Tovább

Ez gyenge, gyerekek!

nagy-britannia szenegál olimpia összefoglalóElkezdődött az olimpia, és bekövetkezett az amit valahol sejtettünk: ez a brit csapat még a csoport leggyengébb tagját sem tudta lebirkózni.

Még semmi sincs veszve, van még hátra két csoportmeccs, de legalább biztosan tudjuk: nem szabad várnunk semmit...

Szenegál ellen indult újra (kezdőcsapatok) az újjáélesztett brit válogatott. Sajna nem egy világverő a gárda ez látszik.

 0
Tovább

Ez még nem csapat

nagy-britannia felkészülési mérkőzés összefoglalóLejátszotta az első meccsét Nagy-Britannia olimpiai válogatottja nagyon hosszú idő után, tegnap Brazília ellen.

Nem látszott mi Pearce taktikája, mi az elképzelés. A meccs után több kérdés lett, mint válasz. Elsőre túl nagy falatnak bizonyultak a brazilok.

 0
Tovább