Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kín

anglia ukrajna összefoglaló vb-selejtezőKínlódott Anglia az ukránok elleni meccsen. Nem jöttek be a húzások, ötlet nem volt túl sok, voltak kapufák, meg nem adott gól, néhány jó csere, kiállított csapatkapitány, lelkes Ukránok, közel volt a kínos vereség, de a több mint két éves, tizennégy meccs óta tartó veretlenségi széria nem szakadt meg. A Wembleyben, Ukrajna ellen nem szakadhatott meg.

 0
Tovább

Sima kezdet

anglia moldova vb-selejtező összefoglalóMegkezdődött a 2014-es brazíliai világbajnokság európai selejtező szakasza, így Anglia is pályára lépett.

Az első ellenfél Moldova volt, Kisinyovban, ahol a kötelező három pontot nagyon simán sikerült a srácoknak begyűjteni.

 0
Tovább

Csak a léleknek jó

anglia olaszország összefoglaló felkészülési mérkőzésCsak a játékosok lelkének használt, másra nemigen volt jó ez a meccs. Olaszország ellen? Svájcban? Nem a teljes csapattal? Három nappal a Premier League startja előtt. Kinek, minek volt ez jó?

Bár mondjunk, Defoe gólja miatt már megérte lezavarni ezt a meccset.

 0
Tovább

Battle for Britain

dél korea olimpia összefoglalóTörténelmi időket idézett ez a pár hét a londoni olimpián, újjáéledt Nagy-Britannia labdarúgó válogatottja.

Igaz, hogy csak angol-walesi tagokból állt a csapat, de az első meccseken tapasztalt nézőtéri közöny után a közönség is egyre inkább melléjük állt, mert azt látták, ha nem is játszanak igazán jól, ezek a srácok nagyon akarnak. Nem volt jó ez a gárda, de mire kezdett csapattá formálódni, már vég is lett. Érdekes volt így, ilyen mezben látni őket.

 0
Tovább